Rabatter

Aktuella rabatter, ramavtal och erbjudanden, som MoKS medlemsföreningar kan ta del av listas nedan. Vid frågor kontakta kontoret i Malmö på info@moks.se eller telefonummer 0705-661632.

Observera att nedanstående ramavtal och erbjudanden gäller vid fakturering till föreningar anslutna till MoKS och att enskilda medlemmar inte kan nyttja dessa för privat bruk. Om inget annat anges gäller nedanstående ramavtal och erbjudanden t.o.m. 2016-12-31.

 

 

Print

Transticket är ett svenskt bolag som bildades 2005 och idag ingår i AEG-familjen via dotterbolaget AXS Outbox. 5 miljoner biljetter säljs årligen inom områdena sport, kultur och event.

Samarbetet med Transticket ger MoKS medlemmar möjlighet att sälja och distribuera sina biljetter och andra produkter kostnadseffektivt via MoKS egen marknadsplats, moks.ebiljett.nu.

Biljettpris: 0 kr
Biljettpris: 1 – 99 kr
Biljettpris: 100 – 299 kr
Biljettpris: 300 – 499 kr
Biljettpris: 500 – 699 kr
Biljettpris: 700 – 999 kr
Biljettpris: 1000 – 1499 kr
Biljettpris: 1500 – 1999 kr
Biljettpris: 2000 – kr

Serviceavgift: 0 kr
Serviceavgift: 5 kr
Serviceavgift: 10 kr
Serviceavgift: 15 kr
Serviceavgift: 20 kr
Serviceavgift: 25 kr
Serviceavgift: 30 kr
Serviceavgift: 35 kr
Serviceavgift: 40 kr

Utöver försäljning via webb och mobil får du också möjligheten att sälja biljetter via Transtickets callcenter på 0771-45 46 00. Du som medlem i MoKS får tillgång till en rad basfunktioner, men också Transtickets mer avancerade funktioner för kampanjer och paket.

Du betalar inga fasta eller startkostnader, utan endast en avgift per såld biljett. Lösningen kan kompletteras med både fler funktioner och hårdvara, som till exempel POS-kassor godkända av Skatteverket. Du bestämmer om du själv ska administrera ert evenemang, eller låta Transtickets erfarna personal administrera ditt evenemang och låta dig fokusera på din kärnverksamhet – evenemanget!

Vill du lägga upp ditt evenemang?
Gör det enkelt på transticket.se/moks eller ring 020-300 200.

 

 

561182_295997613811978_177592818_n

MoKS har gått in i ett samarbete med Sponsorhuset som har som ambition att hjälpa till att tjäna pengar till föreningar på enklast möjliga sätt. Vad kan då vara enklare att kunna stödja på ett nätköp man ändå skulle ha gjort, utan att det kostar personen något extra? Det finns idag 527 välkända nätbutiker att välja mellan och alla skänker pengar till vald förening om man handlar via Sponsorhuset.

Varje köp ger pengar till både dig och MoKS, man delar 50/50. För att stötta MoKS verksamhet ansluter du dig via www.sponsorhuset.se/moks

 

 

spotify-business-logo-light-background-768px

Med Spotify Business spelar du musik från Spotify lagligt i publika sammanhang. Du använder den vanliga Spotifyklienten för att logga in, får full tillgång till hela Spotifys katalog samt nya funktioner så som Music Schedule, som möjliggör schemaläggning av spellistor så att rätt musik spelas på rätt plats på rätt tid. Läs mer om Spotify Business på www.soundtrackyourbrand.com

I Spotify Business ingår avgifterna för mekansieringsrättigheterna (rättigheterna till att använda Spotify som plattform för publik musikuppspelning) i månadskostnaden och betalas till IFPI och STIM från Spotify. Avgifterna för framföranderättigheterna, vilket är rättigheterna att spela musik i offentliga miljöer överhuvudtaget ingår däremot inte, vilket innebär att man behöver fortsätta betala dessa till STIM. 

För att ansluta din förening till Spotify Business anges rabattkoden ”moks” i registreringen på www.soundtrackyourbrand.com/redeem för att få Spotify Business för 299 kr / mån (ord. pris 349 kr / mån)

Rabatt ska åberopas vid beställningstillfället och för att gälla skall fakturan vara ställd på förening ansluten till MoKS.

 

images

Billetto erbjuder MoKS medlemsföreningar rabatterat hanteringspris på biljetter:

 • Biljettpris 1 – 150 kr: 6 kr (ord. pris ca. 10 kr)
 • Blijettpris 151 – 300 kr: 10 kr (ord. pris ca. 15 kr)
 • Biljettpris 301+ kr: se Billettos ordinarie prislista

Billetto tillhandahåller ett webbaserat scanningssystem för att checka in betalande kunder vid respektive events avhållande samt max 15 dagar som top-banner och 10 st införande i nyhetsbrev.

Förening ansluten till MoKS ska marknadsföra Billetto i alla sammanhang kring de event som vi samarbetar med i form av logotyp eller utskriven länk till specifikt event/turné för att avtalet ska gälla.

Billetto Event-Guide

För frågor och anslutning kontakta moks@billetto.se

Rabatt ska åberopas vid beställningstillfället och för att gälla skall fakturan vara ställd på förening ansluten till MoKS.

 

iZettle erbjuder MoKS meldemsföreningar rabatterat pris på transaktionsavgift samt kortläsare.

 • Transaktionsavgift: 2,75 % från första kronan.
 • Kortläsare: Gratis eller en mer avancerad variant för 379 kr + moms (ordinarie pris 795 kr + moms).

För mer info kontakta MoKS personal på info@moks.se

Rabatt ska åberopas vid beställningstillfället och för att gälla skall fakturan vara ställd på förening ansluten till MoKS.

 

logo

Öronpropp.se erbjuder MoKS medlemsföreningar 15 % rabatt på sitt sortiment. För att ta del av rabattkod, kontakta MoKS personal på info@moks.se.

Rabatt ska åberopas vid beställningstillfället och för att gälla skall fakturan vara ställd på förening ansluten till MoKS.

 

Best_Western_logo.svg

Best Western Scandinavia erbjuder alla MoKS föreningar 10 % rabatt på deras Best Available Rate (BAR) pris i Skandinavien, Finland, Island, Polen och Baltikum. För mer info kontakta MoKS personal på info@moks.se

Rabatt ska åberopas vid beställningstillfället och för att gälla skall fakturan vara ställd på förening ansluten till MoKS.

 

logo-dark

Tickster AB lanserade sitt biljettsystem år 2006. Mer än 250 svenska arrangörer använder Tickster idag och företaget säljer årligen över 1 miljon biljetter.

MoKS har ett ramavtal med Ticster som innebär att en förening ansluten till MoKS inte betalar någon årsavgift, som för närvarande ligger på 4 500 kr. För anslutning och mer information hänvisas till Ticster på www.tickster.com och nedan givna kontaktvägar.

Tickster arrangörskontakt: 0570-132 97
Tickster kundsupport (för biljettsupport): 0771-47 70 70
Tickster kundsupport e-post: kundtjanst@tickster.com

Rabatt ska åberopas vid beställningstillfället och för att gälla skall fakturan vara ställd på förening ansluten till MoKS.

 

SJs logga i svart

MoKS har som medlemsorganisation i LSU ett ramavtal med SJ som ger möjlighet till 10 – 50 % rabatt på era resor. För att ansluta din förening till detta kontakta kontoret i Malmö på info@moks.se eller telefon 0705-661632.

 

stim_logo_cmyk

MoKS avtal med Stim ger alla medlemsföreningar tillstånd att använda musik vid olika evenemang. Avtalet innebär att föreningen slipper skaffa en egen musiklicens från Stim, men när föreningen har arrangerat ett evenemang med musik så ska det redovisas till Stim.

För frågor, kontakta Roger Lindström på Stim på 08-783 89 06 eller roger.lindstrom@stim.se

 

popjuristen_logo

Andreas Wendén har specialiserat sig på avtalsrätt och upphovsrätt m.m. inom kultursektorn och hans mål med Popjuristen är att hjälpa populärkulturella kreatörer med deras juridiska problem till en lägre kostnad än en vanlig juristbyrå. Andreas Wendén arbetar även som mentor och föreläsare.

För kontakt: 0734-20 55 26, info@andreaswenden.com , www.andreaswenden.com

Hos juristen Andreas Wendén a.k.a. Pojuristen ett ramavtal som ger alla föreningar anslutna till MoKS 50 % rabatt på timarvodet; 500 kr/ tim (normalpris 1 000 kr/ tim). Fast pris kan ges efter förfrågan.

Rabatt ska åberopas vid beställningstillfället och för att gälla skall fakturan vara ställd på förening ansluten till MoKS.

 

blinfo BL Förening i molnet är ett Windowsbaserat, installerat bokföringsprogram med många smarta funktioner som effektiviserar ditt arbete. Med vår molnlösning får du större flexibilitet genom att du kommer åt och kan arbeta med dina företagsdata från vilken dator som helst som har programvaran installerad och tillgång till internet.

Programmet är anpassat efter just föreningars särskilda behov. Alla grundinställningar i ­programmet är gjorda utifrån detta och kontoplanen för ideella föreningar är förvald i programmet. Dessutom har du möjlighet att redovisa kostnadsställen, vilket är mycket praktiskt i en ­förening bestående av olika sektioner, osv.

Medlemsförening i MoKS betalar 79 kr + moms/månad (ordinarie pris 99 kr + moms/ månad) För att ta del av ebjudandet, kontakta Alex Holthausen på tel. 0650-54 14 88 eller alex.holthausen@blinfo.se

Rabatt ska åberopas vid beställningstillfället och för att gälla skall fakturan vara ställd på förening ansluten till MoKS.

 

swedishmerch

Swedishmerch är ett serviceföretag som i huvudsak jobbar mot band, festivaler, bokningsbolag, arrangörer, eller affärer som behöver få fram reklam och merchprodukter. Men som trogna kunder finns också skolor och andra institutioner, organisationer, supporterklubbar, bilsport team mfl. Företaget erbjuder allt ifrån enkla enfärgstryck till stora produktioner med krav på säkra färgseparationer.

Swedishmerch erbjuder alla föreningar anslutna till MoKS:

 • 20 % Rabatt på listpris för tryckta t-shirts. Rabatten gäller för Fruit of the Loom Valueweight t-shirts och Gildan Heavy Cotton 5000 t-shirts i upplaga om minst 25 tryckta plagg.
 • Backdrop utan att debiteras startavgift. Backdropen är då rustad med öljetter, flamskyddad och kantbandsförstärkt. Totalt pris är 330 kr kvm. Storlek är minst 6 kvm.
 • 10 % rabatt på Otto Caps med tryck. Detta gäller i upplaga om minst 25 st.
 • 10 % rabatt på listpris på offsetmaterial (posters, flyers etc.)
 • 10 % rabatt på listpris på tygväskor (Promotionbag) med tryck
 • 10 % rabatt på listpris på stickers.

Rabatt ska åberopas vid beställningstillfället och för att gälla skall fakturan vara ställd på förening ansluten till MoKS. Gällande listpris finns på www.swedishmerch.com

Frågor och funderingar?

Har du och din förening förslag på vilka förmåner ni skulle vilja se att vi erbjöd er, hör av dig till info@moks.seAtt bli medlem i MoKS innebär att man ansluter sin förening och alla medlemmar till organisationen. Då får man tillgång till alla de stödfunktioner som MoKS har.

Följ vårt nyhetsbrev

* indicates required