Where´s the Music? 2016

MoKS ger sina medlemmar möjlighet att åka på Where´s the Music i Norrköping 11-13 februari 2016. MoKS står för kostnaden för delegatbiljetter för konferensen samt entré till festivalen (ord. pris 1 200 – 1 700 kr). MoKS bekostar dock inte resa, kost och logi.

OBS! Anmäl senast 31 december 2015 | Begränsat antal platser | Först till kvarn gäller | 18-års gräns.

 

Om Where´s the Music?

Festivalen Where’s the Music? är en tredagars musikfestival och mötesplats för svensk och internationell musikbransch. Här kan du både ta del av ny, grym musik och hitta nya samarbeten.

Eventet består av två delar – En musikfestival med fokus främst på ny musik och en konferens, med inriktning mot musikbranschen. Festivalen som är publik ger både bransch och allmänhet möjlighet att upptäcka nya intressanta akter i intima klubbmiljöer men även mer etablerade akter kommer framträda. Festivalen äger rum på scener och klubbar belägna i och kring området Industrilandskapet i centrala Norrköping. 

Festivalen och konferensen har 18-årsgräns.

Mer info och anmälan!

Mer information om Where´s the Music? finns HÄR!

Anmälan görs HÄR!Att bli medlem i MoKS innebär att man ansluter sin förening och alla medlemmar till organisationen. Då får man tillgång till alla de stödfunktioner som MoKS har.

Följ vårt nyhetsbrev

* indicates required