MoKS söker en föreningskontakt

MoKS söker en Föreningskontakt på 100 % som ska vara länken mellan våra medlemsföreningar och riksorganisationen.

Arbetet som Föreningskontakt innebär bl.a;

  • Stötta MoKS medlemsföreningar utifrån deras behov.
  • Uppsökande arbete för att rekrytera nya medlemsföreningar.
  • Kontakt med studieförbund inom ramen för föreningsfrågor på lokal och regional nivå.
  • Kontakt med kommuner, landsting och organisationer.
  • Utveckling av kursverksamhet.
  • Stötta MoKS distriktsverksamhet.

Tjänsten kommer att mestadels vara förlagd till kvällar och helgarbete förekommer. Då MoKS har medlemsföreningar i hela landet innebär tjänsten många resdagar.

Tjänsten är en projektanställning (1/2 – 31/12 2015) förlagd till riksorganisationen och utgår från något av våra kontor i Malmö eller Örebro. Vi är dock öppna för diskussion om att utgå från annan ort.

Kvalifikationer

Vi söker en självständig, social och lösningsorienterad person med dokumenterad kunskap i föreningsfrågor och arbete inom ideella föreningar samt arrangörskap. Du ska ha ett stort kontaktnät inom musikbransch, studieförbund och civilsamhälle.

Frågor om tjänsten hänvisas till mans.katsler@moks.se eller 0705-661632.

Ansökan

Ansökan med löneanspråk görs via e-post till info@moks.se (skriv Ansökan FK 2015 i meddelandefönstret) senast 15/1 2015. Notera att intervjuer görs löpande och att tjänsten kan komma att vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.

Om MoKS

MoKS (Musik- och Kulturföreningarnas Samarbetsorganisation) är en demokratiskt uppbyggd samarbetsorganisation, utan partipolitisk eller religiös tillhörighet som organiserar ideella musik- och kulturföreningar i Sverige. Majoriteten av våra medlemsföreningar är arrangerande musikföreningar. Vi arbetar med att stödja våra medlemsföreningar och deras verksamhet. Detta gör vi genom bland annat utbildningar, nätverk, bidrag etc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *



Att bli medlem i MoKS innebär att man ansluter sin förening och alla medlemmar till organisationen. Då får man tillgång till alla de stödfunktioner som MoKS har.

Följ vårt nyhetsbrev

* indicates required