Riksstämma 2016

MoKS Riksstämma hålls i Linköping 2-3 april. Detta är den stora möjligheten för alla MoKS medlemsföreningar att påverka organisationens arbete framöver och knyta kontakter med andra arrangörer inom MoKS.

All information om Riksstämman kommer att finns på denna sida och vi uppdaterar den kontinuerligt.

 

Program

Lördag 2/4

12.00
Lunchseminarie om bildandet av ny organisation tillsammans med Livemusik Sverige.
13.00
Riksstämma 2016.
19.00
Middag.
20.00
Slowgold, Jonas Lundqvist, Snake & Bäddat För Trubbel på The Crypt

Söndag 3/4

fatp_3_4_2016_logga

[Sponsring / finansiering]

10.00
Sponsring (Anders Lindén / Tango Brand Alliance)

Anders Lindén från Tango Brand Alliance berättar om hur en får till ett lyckat sponsringssamarbete med företag. Vilka fällor bör man undvika och vad kan en idéell förening erbjuda ett kommersiellt företag?

11.45
Kulturrådets stöd till arrangörer (Luciana Marques / Kulturrådet)

Luciana Marques är handläggare på kulturrådet och kommer att tala om deras stöd till arrangerande musikföreningar.

12.15
Lunch

12.45
Crowdfunding och offentliga stöd (Eva Lundgren-Stenbom)

Eva Lundgren-Stenbom har lång erfarenhet av att söka och erhålla stöd från både offentlig sektor och crowdfunding. I det här passet så berättar hon om hennes erfarenheter för att lyckas övertala både kommunen och privata bidragsgivare.

14.00
Helgen avslutas.

(Programmet är preliminärt och kan komma att ändras)

Dagordning och möteshandlingar

Dagordning

Möteshandlingar

Revision

Motioner

Har din förening en fråga som du vill att Riksstämman ska ta ställning till kan du skriva en motion. Motioner skickas till info@moks.se alternativt MoKS, Malmö Arena på St. Gertrud Norra Vallgatan 20, 21125 Malmö. För att din motion ska kunna tas upp vid Riksstämman måste den ha inkommit senast 20/2.

Handlingar och stadgar

Senast två veckor före den extra Riksstämman kommer handlingar med beslutsunderlag för de frågor som ska behandlas att publiceras på denna sida samt skickas ut via e-post till föreningarnas representanter. MoKS stadgar finns att läsa HÄR

Valberedning

Vill du, eller känner du till någon som vill sitta i MoKS Riksstyrelse? Skicka kontaktuppgifter och en kort presentation till vb@moks.se.

Boende

Alla deltagare kommer att bo i dubbelrum med separerade sängar på Best Western PLUS Priceless Hotel på Storgatan 70 i Linköping.

Möteslokaler

Riksstämma och kurs kommer att hållas på Best Western Plus Priceless Hotel på Storgatan 70 i Linköping.

Kvällsarrangemang

MoKS medlemsförening Gaphals bjuder in alla deltagare på Riksstämman till en fantastisk kväll på The Crypt. Bakom skivspelarna står medlemsföreningarna Klubb din mamma och John Doe. Klicka på bilden för mer information om arrangemanget.

12512485_447310468788053_8479870005014802887_n

[Slowgold, Jonas Lundqvist, Snake & Bäddat För Trubbel på the Crypt]

Anmälan.

Varje medlemsförening har möjlighet att skicka en person kostnadsfritt. Denna person anses också vara delegat vid Riksstämman och är den som röstar för föreningens räkning.

MoKS bokar och bekostar resa, kost och logi för en person per medlemsförening. Vill er förening skicka mer än en person står er förening för kostnaden (650 kr plus resa). MoKS Distrikt står själva för kostnader i samband med Riksstämman.

Sista dagen för att anmäla sig är 18/3.

HÄR ANMÄLER DU DIG!

Frågor.

Hör av er på info@moks.se eller fyll i kontaktformuläret nedan om ni har några frågor inför Riksstämman.

[contact-form-7 404 "Not Found"]Att bli medlem i MoKS innebär att man ansluter sin förening och alla medlemmar till organisationen. Då får man tillgång till alla de stödfunktioner som MoKS har.

Följ vårt nyhetsbrev

* indicates required