Riksstämma 2014

Som vi tidigare informerat och kallat till kommer MoKS Riksstämma att hållas i Skövde den 28-30/3. Detta är ett ypperligt tillfälle för alla medlemsföreningar att påverka MoKS framtid och verksamhet. Under riksstämman kommer vi att bl.a. besluta om vilka som ska ingå i MoKS riksstyresle, förslag om demokratiutredning, möjlighet till uppdelning av organisationen, verksamhetsplan 2014-2016, budget 2014 etc.

Årsmöteshandlingar finns fr.o.m. 14 mars att ladda ner HÄR

Workshops och seminarier

Utöver riksstämmoförhandlingar kommer vi att genomföra workshops och seminarier med bland annat verktyg för jämställt arrangörskap, livet som turnérande kvinnlig musiker, instrumentgyggarverkstad och mycket mer. 

MoKS-galan 2014

En återkommande punkt under Riksstämma och RiksForum är MoKS-galan då vi under otvungna former prisar och rosar våra medlemsföreningar för deras fantastiska arbete. Givetvis blir det även MoKS-gala under Riksstämman 2014 och MoKS Väst som håller i arrangemanget utlovar stordåd!

Program

Helgens program finns HÄR

Kost, logi och resa

MoKS står för kost (ange allergier etc. vid anmälan) logi och resa. Alla resor bokas av MoKS personal under vecka 12 och skicka sedan till den e-postadress som angivits vid anmälan.

Anmälan

Alla medlemsföreningar får skicka två (2) representanetr utan kostnad. Vill fler från er förening delta går det bra att skriva upp dessa på reservlista i anmälningsformuläret. Reserver får åka i mån om plats och meddelas om plats finns under vecka 12.

Anmälningstiden har gått ut. Vill du åka? Kontakta info@moks.se för att se om det finns platser kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Att bli medlem i MoKS innebär att man ansluter sin förening och alla medlemmar till organisationen. Då får man tillgång till alla de stödfunktioner som MoKS har.

Följ vårt nyhetsbrev

* indicates required