RiksForum i Sundsvall 17-19 april

Den 17-19 april bjuder vi in alla föreningar till Sundsvall och 2015 års RiksForum. RiksForum är ett tillfälle för alla medlemsföreningar att träffas och knyta kontakter, gå utbildningar och workshops m.m. Alla deltagare får också gå gratis på Nordfest arrangerad av MoKS-föreningen Club Deströyer. OBS! Måste anges vid anmälan.

Detta året kommer vi att göra utbildningar, workshops och kvällsaktiviteter som ett samarrangemang med Kontaktnätet. Detta ökar ytterligare möjligheten att knyta nya kontakter runt om i Sverige.

Extra Riksstämma

Utöver RiksForum kommer det att bli en extra Riksstämma med anledning av MoKS framtida organisation.

Motioner till den extra Riksstämman skickas till info@moks.se alternativt till MoKS, Malmö Arena på St. Gertrud Norra Vallgatan 20, 21125 Malmö. Sista dagen för detta är 25/3.

Senast två veckor före den extra Riksstämman kommer vi att skicka ut handlingar till alla föreningars e-postadresser med beslutsunderlag för de frågor som ska behandlas.

Från amatör till proffs

En sista chans att gå arrangörskursen Från amatör till proffs kommer att ges fredagen 17 april. Har er förening inte skickat någon att gå kursen ännu är det viktigt att ni gör det så att ni kan söka Arrangemangsbidrag framöver. Under söndagen kommer även en examination att hållas för alla som deltagit i kursen under hösten och våren 2014/ 2015.

Anmälan

Varje medlemsförening har möjlighet att skicka två (2) representanter. MoKS står för och bokar resa, kost och logi. Anmälan görs på http://goo.gl/forms/hy3M8KBGvGAtt bli medlem i MoKS innebär att man ansluter sin förening och alla medlemmar till organisationen. Då får man tillgång till alla de stödfunktioner som MoKS har.

Följ vårt nyhetsbrev

* indicates required