MoKS södra bjuder in till distriktsträff

pizzaträff

I samband med Kulturmässan i Malmö arrangerar vi en pizzaträff för alla intresserade medlemmar i MoKS södra distrikt. Vi bjuder – som namnet avslöjar – på pizza, vi träffas och umgås, vi pratar om MoKS framtid och diskuterar frågor kring den föreslagna nya organisationen som är en sammanslagning mellan MoKS och Livemusik Sverige. Detta är en möjlighet för er att påverka MoKS framtid!

Under dagen mellan kl 11-17.00 pågår även en Kulturmässa i Malmö på Slagthuset. På mässan kan man ta del av en mängd seminarier för kulturarbetare, men även träffa Kulturrådet och intresseorganisationer inom branschen. Om ni är intresserade av att delta på mässan, står MoKS södra för ert inträde.
http://www.kulturmassan.se

Efter mässan kan man promenera till MoKS riks huvudkontor på Norra Vallgatan 20 (ca 10 min) för att vara med på MoKS-träffen.

Vill er förening delta på antingen mässan, pizzaträffen eller båda delarna, skicka ett mail till erika.ehrnstrom@moks.se senast den 2 oktober.
Meddela om du reser till/från Malmö och vill ha reseersättning och om du har särskilda krav på kosten.

Hoppas vi ses den 5 oktober!Att bli medlem i MoKS innebär att man ansluter sin förening och alla medlemmar till organisationen. Då får man tillgång till alla de stödfunktioner som MoKS har.

Följ vårt nyhetsbrev

* indicates required