Grundläggande arrangörskurs

DATUM: 17-18 september
PLATS:  Wallinskolan, Borlänge

grundläggande

 

Detta är en inspirerande introduktionskurs till arrangerandes ädla konst. Kursen bygger på boken ”Arrangera det du vill”, som också ingår i kursen.

Lär dig att arrangera konserter, klubbar, festivaler och andra evenemang där människor träffas för att uppleva något ut över det vanliga. Utveckla ditt personliga entreprenörskap för att få mer saker att hända och samtidigt ha kul under vägen. Lär dig inspirera, motivera och utveckla. Helt enkelt skapa bättre och roligare upplevelser för dig som arrangör och för din publik. Målet med denna grundläggande arrangörskurs är att du ska känna dig trygg i din roll som arrangör, att du ska få en bred allmänkunskap kring arrangörens roll och att vanliga fallgropar därför kan undvikas.

 

 

 

SCHEMA

Med reservation för ändringar

Lördag

12.00-17.30

Söndag

10.00-13.00

 

INNEHÅLL
  • Att få saker att hända – och må bra under tiden
  • Vad arrangera egentligen handlar om
  • Hur tar du ditt arrangemang från ok till fenomenalt?
  • Oumbärligt grymma tänka-på-grejer för framgångsrika arrangörer
  • Att motivera och inspirera dig själv och andra
  • Konsten att leda andra

 

KURSANSVARIG

Stefan Skoglund
Stefan är en sann serieentreprenör som har arrangerat, drivit projekt och företag under många år. Han har ett förflutet som huvudansvarig för Arvikafestivalen, som grundare till företagen Universe Imagine, Supervaruhuset och Rawchokladfabriken bland annat. Stefan är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare. Han är också författare till boken som kursen bygger på – Arrangera det du vill – en klassiker som har blivit Sveriges mest sålda arrangörsbok.

 

BOENDE

Subventionerat boende i delat hotellrum finns att boka genom MoKS. För mer info kring priser, se under rubriken “kostnader”.

 

RESA

Som deltagare på kursen har du möjlighet att söka reseersättning från MoKS på upp till 500 kr. För att få utbetald ersättning krävs underskriven blankett samt kvitto för resan.

 

KOSTNAD (medlemmar)

Dessa subventionerade kostnader gäller för MoKS medlemsföreningar.

grund 1 grund 2

KOSTNAD (ej medlem)

Tillhör du ej en förening som har medlemskap i MoKS, kan du fortfarande gå kursen kostnadsfritt men får själv stå för resa och boende. Enklare mat ingår i kursen.

 

ANMÄLAN

Begränsat antal platser på kursen! Sista anmälningsdag är 14 september.

Din plats på kursen är säkrad så snart du har fått ett bekräftelsemail från oss. Eventuell kostnad för kursen ska vara oss tillhanda innan kursstart för att du ska behålla din plats.

anmälan stängd 2

 

 Att bli medlem i MoKS innebär att man ansluter sin förening och alla medlemmar till organisationen. Då får man tillgång till alla de stödfunktioner som MoKS har.

Följ vårt nyhetsbrev

* indicates required