Arrangemangsbidrag 2014

I skrivande stund så har MoKS ännu inte fått något besked om fortsatt stöd från Kulturrådet för 2014. Detta innebär att vi inte kan behandla några ansökningar om arrangemangsbidrag för tillfället och det kommer förmodligen dröja en bit in i februari innan vi kan ge besked. Detta beror på att kulturrådet under 2013 annonserade att de ämnade strypa MoKS bidrag för 2014, något ni kan läsa mer om här.

Det vi vet är dock att det kommer bli en kraftig förändring av arrangemangsbidragen under 2014. Förmodligen kommer arrangemang som inte uppfyller kraven om skäliga gager till musiker, kommunala bidrag och kulturrådets krav på konstnärlig kvalité inte kunna erhålla bidrag. Exakt hur man ansöker och för vad man kan få bidrag får vi återkomma om när vi fått klara direktiv från kulturrådet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Att bli medlem i MoKS innebär att man ansluter sin förening och alla medlemmar till organisationen. Då får man tillgång till alla de stödfunktioner som MoKS har.

Följ vårt nyhetsbrev

* indicates required